Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Anne en Roelie - 2017-10-17 21:29:46

Stonden gisteren achter jullie en hebben bruikbare tips gehad over Marokko en doen hier ons voordeel mee. Bedankt en goede reis verder.

Pieta de lange - vrijdag 27 januari 2017

Fijn dat jullie weer veilig in Marokko zijn.
Mooie verhalen zullen we weer lezen en ook een beetje met heimwee.Geniet van het mooie Marokko!
jan Pieta

Lia en Co - zaterdag 21 januari 2017

Hoi Wobbie en Wim,

Heel veel plezier straks in Marokko, we gaan jullie weer volgen hoor. Wij zijn nu nog een weekje thuis en vertrekken dan weer naar Mexico. 2 maandjes daar en dan rustig aan door het oosten van Amerika naar Baltimore voor de terug verscheping van onze camper. Volgend jaar zullen we weer in Marokko rond reizen.

groetjes,
Lia en Co

Pieta de lange - zaterdag 21 januari 2017

We waren nieuwsgierig of we iets van jullie konden lezen.Wat toch weer een pech en heel goed dat jullie een kraantje extra hebben meegenomen,wij doen het ook!We genieten van de mooie verhalen.jan en pieta

Christine Daaleman - donderdag 15 september 2016

Hallo Wim en Wobbie,
Leuk om te lezen dat jullie weer op reis zijn. Alleen lees ik vandaag van het ongeluk en dat is minder leuk. Gelukkig is er met jullie niets maar het levert wel allemaal gedoe op. Succes met de afhandeling en een heel mooie reis verder!
Groet Christine en Jos

marinus en catrien - maandag 12 september 2016

Hallo Wim en Wobbie,
Leuk om jullie weer te kunnen volgen. Wij zijn begonnen met inpakken maar vertrekken pas 24/9. Heel veel plezier!!

Joke en Nick - 2016-09-11 09:16:11

Wij hebben jullie ontmoet in Zumaia en in gesprek geweest. Met veel plezier volg ik jullie nu via de blog. Geniet van jullie reis. De plekken die je beschrijft is veel herkenning voor ons. Leuk!

Ineke en Peter Donkerbroek - maandag 18 april 2016

Hoi Wim en Wobbie, met heel veel plezier jullie reisverslagen gelezen en kreeg iedere dag meer zin om weer te vertrekken naar warmere oorden.
Dus voor jullie zit het er weer even op!Uitpakken, wassen en schoonmaken en nieuwe plannen maken.
Wij gaan komend weekend naar de camper experience in Zandvoort, dan een week met de kleinkinderen kamperen en daarna zijn we zelf weer aan de beurt!
Hartelijke groetjes Peter en Ineke Donkerbroek Leek.

Marjorie&Jan - maandag 11 april 2016

Hoi Wobbie en Wim,
ik volg jullie ook nog, hoor. Nu lees ik net dat jullie gisteren in Platja dÁro een bon hebben gekregen omdat jullie uitgerekend op de plek stonden waar je niet mag staan omdat die parkeervakken zijn bedoeld voor ouders die de kinderen naar school brengen en ophalen.Toen we terugkwamen van een fietstochtje, zagen we de politie op die plek de mensen wegsturen. Niet gezien dat jullie camper er stond.
Goede reis verder (zonder wind hopelijk).
Groetjes,
Marjorie en Jan.

Christine Daaleman - maandag 28 maart 2016

Goeie vaart naar Europa!
Groet Christine en Jos

Everdien en Thole Feith - 2016-03-11 21:49:16

Hoi Wobbie en Wim,
leuk om jullie gisteren even ontmoet te hebben.
En we hebben jullie website weer, zodat we jullie kunnen volgen.
Toen we jullie verslag lazen van camping Hayat moesten we wel lachen.
Een prachtige omschrijving van een heerschap waar we vorig jaar om vrijwel dezelfde reden mee in de clinch hebben gelegen.
Prettige reis verder,
Groeten, Everdien en Thole Grin

Piet en Elly - zondag 28 februari 2016

Hoi luitjes,

We genieten nog steeds van jullie verslag. Wij zijn ook weer onderweg in Spanje. Het is winderig hier en maar 16 / 17 graden.
Is je neus al weer toonbaar Wobbie?

Christine Daaleman - maandag 1 februari 2016

Hallo Wobbie en Wim,
Leuk om jullie verslag te lezen en te kijken waar jullie reis jullie brengen zal. Grappig dat we de markt zo anders hebben ervaren. Wij hebben er heerlijk gegeten.
Groet Christine en Jos

Piet en Elly - dinsdag 26 januari 2016

Hoi Wobbie en Wim,
Veel plezier weer. Geniet van het mooie Marokko. Wij zijn weer thuis (snik,snik) Verder alles goed hier.

We zullen van jullie verhalen smullen.

Liefs,Grin

Jan Bastiaansen - 2015-12-11 13:29:07

Hoi Wobbie!
Leuk verslag van jullie Marokko-reis! Zelf zijn we net terug van de Balkan. We maakten een trektocht van 2 maanden, waarbij we alle Balkanlanden aandeden, inclusief Bulgarije,Griekenland en Albanie. Ook fantastisch!
Wat me het meest opvalt in je verslag is dat camperplekken en/of campings vaak overvol zijn, iets wat wij nooit hadden, maar wat me wel heel vervelend lijkt! Kan natuurlijk ook komen doordat er in veel Balkanlanden nauwelijks campings zijn. Wij willen ongeveer half februari naar. Marokko voor 3 maanden. Natuurlijk krijg ik nu op fb veel negatieve reacties op mijn vragen over de aanrijroute en voorgenomen reis naar Marokko n.a.v. de recente gebeurtenissen in Parijs. Het is ook maar de vraag in hoeverre moslimjongeren in M. zullen radicaliseren n.a.v. een gezamenlijke aanpak van IS door Europa. Zie jij Marokko nog steeds zitten de komende tijd?
Grz. Jan.

Ron & Annelies - 2015-12-03 15:35:48

Leuk te lezen dat jullie bij Solar de Farelo zijn gaan eten, zal vast lekker gesmaakt hebben, gezellig was het er. Wij zijn er deze keer niet geweest, we hebben last gehad van de overstroming en zijn helaas weer thuis mét de camper. Eerst de schade laten bekijken en dan zie we wel weer. Geniet van de december maand en het vooruitzicht om begin volgend jaar weer terug te gaan.
Groetjes Ron & Annelies Grin Grin Grin Grin